تعرفه واردات چوب : پیشینه‌ی کاربرد چوب در زندگی انسان ها به گذشته های دور مربوط است و می توان گفت این ماده یکی از ارزشمندترین منابع طبیعی در جهان محسوب می شود که انسان ها به منظور ساختن وسایل و محصولات متعددی از آن بهره می گیرند، شایان ذکر است چوب های گوناگون از درختان مختلفی تولید می شوند و هر یک کاربردی خاص در تولید دارند که محصولاتی متنوع از آنها ساخته می شود همین تنوع باعث تغییراتی در تعرفه واردات چوب می گردد و به هر نوع چوب تعرفه‌ی گمرکی ویژه ای اختصاص پیدا می کند. مطابق با مقررات مربوط به ترخیص کالا و واردات و صادرات و همچنین ثبت سفارش کالا در سیستم جامع تجارت ایران کد تعرفه واردات چوب و مشتقات آن میان ۴۴۰۱ الی ۴۴۹۹۱۱۹۹ قابلیت تغییر دارد .

واردات و ترخیص چوب : در رابطه با تعرفه واردات چوب می توان گفت یکی از کدهای تعرفه ای چوب که در مقایسه با انواع دیگر واردات بیشتری دارد کد تعرفه‌ی گمرکی ۴۴۰۷ است و چوبی می باشد که از طول ناهمواریش گرفته شده و اره شده، پوستش کنده شده، لایه برداری شده و از دو طرف رنده شده است و ضخامتش بیش از ۶ میلی متر است، شایان ذکر است در مورد این چوب با توجه به جنس درخت تعرفه‌ی گمرکی نیز متفاوت خواهد بود. بالاترین میزان تعرفه واردات چوب متعلق به چوب اره شده از طول از تیره‌ی درخت کاج می باشد که ضخامتش ۶ میلی متر است و دارای کد تعرفه‌ی گمرکی ۴۴۰۷۱۰ می باشد و حقوق ورودی آن ۵ درصد است به این ترتیب که ۹۷ درصد از حجم واردات و ۹۳ درصد از ارزش دلاری مربوط به تعرفه واردات چوب و ترخیص کالا از اداره‌ی گمرک ، مربوط به این چوب بوده است .

به میزان ۶ درصد از ارزش دلاری مربوط به تعرفه واردات چوب و امور گمرکی ترخیص کالا متعلق به چوب اره شده از طول از تیره‌ی درخت راش می باشد که دارای کد تعرفه‌ی گمرکی ۴۴۰۷۹۲۰ است و حقوق ورودی مربوط به این چوب ۵ درصد می باشد و بقیه‌ی واردات چوب متعلق به سایر کدهای تعرفه واردات چوب است . مطابق با آمار دریافتی در مورد واردات چوب می توان گفت بیشتر از ۳۸ میلیون تن با ارزش دلاری بیشتر از ۶۷ میلیون دلار ، واردات چوب صورت گرفته که بالاترین میزان چوب وارداتی و ترخیص این کالا از نظر ارزش دلاری مربوط به کشور روسیه ، کشور چین ، کشور کره ، کشور آذربایجان ، کشور امارات متحده‌ی عربی ، کشور گرجستان، کشور ترکیه ، کشور هند و … بوده است .

میزان واردات چوب از کشورهای مذکور به این شرح است : ۳۲ درصد از واردات چوب مربوط به کشور روسیه ، ۲۱ درصد از واردات چوب متعلق به کشور چین ، ۱۶ درصد از واردات چوب مربوط به کشور کره ، ۸ درصد از واردات چوب متعلق به کشور آذربایجان، ۷ درصد از واردات چوب مربوط به کشور امارات ، ۵ درصد از واردات چوب متعلق به کشور گرجستان ، ۴ درصد از واردات چوب مربوط به کشور ترکیه و ۴ درصد از واردات چوب متعلق به کشور هند و بقیه‌ی واردات چوب از کشورهای دیگر به میزان کمتر می باشد .

شرکت سما سروش نیز با تکیه بر تجربه چندین ساله و مجموعه ای کارآمد حمل و واردات و ترخیص تخصصی انواع چوب: الوار راش-روکش چوب-فینگرجوینت-پلای وود(تخته چندلا)-ترمووود-بامبو-چوب پنبه-تنه درخت-چوب روسی-پارکت-ام دی اف (MDF)  را به عهده گرفته و توانسته است رضایت کامل مشتریان خود را جلب نماید.

جهت هرگونه مشاوره رایگان و استعلام هزینه و انواع خدمات گمرکی (صادرات واردات حمل و نقل_ترخیص کالا) با ما در تماس باشید.